Cole Reserve, Pascoe Vale

Our Work

Cole Reserve, Pascoe Vale

Requirement

Cole Reserve in Pascoe Vale was undergoing some upgrades and wanted to upgrade their spectator seating to fit in with the new renovations around the ground. They required a large amount of seating to be able to accommodate all their spectators and make sure there is enough seating for everyone.

Solution

After surveying the ground It was decided that the best solution for the reserve was the bench seating range. This included 15 bolt down benches and 2 inground benches. Our range of benches are available in various lengths and are available either plain or powedercoated. In this case, the customer went with the plain look to tie in with the ground. Our benches are made from anti-rust materials which allows them to withstand any condition and remain reliable for many years to come.

Result

Spectators are now able to enjoy the football and cricket matches in the inviting space that the seats have created. The seating also ties in well with the renovations that have been made to the ground creating an enjoyable space for all.

Client Name

Cole Reserve

Project Name

Cole Reserve, Pascoe Vale

Project Location

Pascoe Vale

Get a Quote

Reliable quality outdoor seating and aluminium furniture

Get a quote